Garanciális feltételek

Az iHover Hoverboardok forgalmazója a SEGWAYGUYS Kft. (továbbiakban: iHover) az Ön által vásárolt, felújított eszközökre az alábbi korlátozott garanciális feltételeket vállalja. A termékekre a jótállási idő a vásárlástól számított 24 hónap vagy Élettartam-garancia (“Örök Élet Garancia Program”=ÖÉGP), attól függően, hogy Ön a vásárláskor ezek közül melyik opciót választotta.

A garanciális ügyintéző a SEGWAYGUYS Kft. 1052 Budapest, Régi posta utca 7-9.

Garanciális meghibásodás esetén, Ön, mint fogyasztó köteles eljuttatni az eszközt a fenti címre. A biztonságos szállításra való előkészítés, azaz a biztonságos becsomagolás, a fogyasztó felelőssége, ezért kiemelten kérjük, hogy őrizze meg az eredeti csomagolást és abba visszacsomagolva adja át.

A garanciális javítás feltétele a számla és az eredeti csomagolás megléte. A számla tartalmazza, a vásárlás dátumát és az eszköz pontos típusát.

Új termék vásárlása esetén az iHover garantálja, hogy a készülék a termékleírásban szereplő tulajdonságokkal rendelkezik és a hozzá tartozó termék specifikáció szerint működik a garanciális idő alatt.

Használt, bemutatótermi eszköz vásárlása esetén, felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Ön által megvásárolt készülék kiváló minőségű alkatrészekkel szerelt, azonban tartalmazhat használt és új alkatrészeket egyaránt. Ebből adódóan előfordulhatnak rajta a korábbi használatból eredő kozmetikai vagy szépség hibák, esetenként karcok, kopás nyomok. Ezek a jellemzők nem befolyásolják a készülékrendeltetésszerű használatát.

A garanciális feltételek nem vonatkoznak a következő esetekre:

– elhasználódó részekre, például akkumulátorokra, kerék futófelületére és olyan védőbevonatokra (burkolat), amelyek idővel rendeltetésük szerint elkopnak.

az akkumulátorok vonatkozásában a jótállás arra terjed ki, hogy az akkumulátor működőképes állapotban kerül átadásra a készülék átvételekor

– felületi(kozmetikai) sérülésekre, korlátozás nélkül ideértve a karcolásokat, a benyomódásokat és a csatlakozók törött műanyagát.

– a fogyasztó hanyagságából, szakszerűtlen vagy nem rendeltetésszerű használatából eredő, valamint baleset során bekövetkező meghibásodásokra, visszaélésszerű használat, nem rendeltetésszerű használat, folyadékkal való érintkezés, tűz, földrengés vagy más külső ok által okozott kárra, illetve a termék eltulajdonítására (lopás) törés, leejtés,erős fizikai behatás során keletkező meghibásodások

– szoftveres hibák, nem kompatibilis szoftverek telepítése által okozott hibák, a készülékhez tartozó operációs rendszertől eltérő rendszer miatti meghibásodások, más termékkel együtt történő használatból származó károkra

– a készülékhez tartozó kiegészítők, tápegységek kábeleinek törése, szakadása a készülékben

– a készülék illetéktelen (nem a SEGWAYGUYS Kft. általi) felnyitása,  javítása automatikus garanciavesztés jelent

– nem az iHover hivatalos képviselője által végzett javításból (ideértve a bővítést is) eredő kárra.

Az iHover az általa értékesített termékekhez tartozó akkumulátorra az alábbi garanciális feltételt vállalja. A készülék a végfelhasználó által történő átvételkor, az akkumulátor feltöltése után, akkumulátoros üzemmódban, átlagos használat mellett, legalább 60 percig üzemel.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az akkumulátor használati idejét nagymértékben befolyásolják az alábbiak:

  • Felhasználó súlya
  • Akkumulátor életkora
  • Eszközhasználat intenzitása
  • Terepviszonyok
  • Hőmérsékleti viszonyok

 

Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy készülék első használatba vételekor az akkumulátort legalább 4 órán keresztül, folyamatosan tölteni kell. (Előfordulhat, hogy a hosszabb ideig történő szállítás, tárolás következtében a készülék akkumulátora alámerül, és legalább ennyi idő szükséges annak regenerációjához.). Ezen túlmenően a forgalmazó az akkumulátorra kizárólag 3 napos cseregaranciát biztosít.

 

ÖÉGP kiegészítés

Az Élettartam-garancia programban való részvételre kizárólag az eszköz első tulajdonosa (számlán szereplő vásárló) jogosult.

Az ÖEGP garancia feltétele, hogy a vásárlástól számított 12 hónapon belül (+/- 30 naptári nap) majd azt követően minden további 12. hónapban (+/- 30 naptári nap) az iHover hivatalos szervize vagy kijelölt szerviz partnere bevizsgálja, karbantartja, kitisztítja az eszközt. A szerviz jogosult 1/2 óra szervíz díjat felszámolni az aktuális árlista alapján (kb. 1.500-3.000 Ft/ alkalom).

Normál használatnak minősül a száraz, pormentes felületen történő használat, úgy hogy az azzal közlekedő személy az eszközön állva halad azzal.

Kizáró ok a fentebb említetteken kívül a hoverkart/hoverseat-tal illetve más kiegészítővel történt használat.

Köszönjük a vásárlást, legyen sok öröme a készülék használatában!

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.