Gyakori Kérdések

Ezen az oldalon összegyűjtöttük a leggyakrabban ismételt kérdéseket:

Hoverboard beüzemelése

A Hoverboard-ot az első használatba vétele előtt érdemes 3-4 órán át tölteni. A töltésnél ügyelni kell rá, hogy a töltő nyílásba a “nút”-nak megfelelően legyen csatlakoztatva a tápegység.

 

Amennyiben hibát észlel a Hoverboard-on kérjük ne hozza/küldje vissza rögtön, hanem vegye fel velünk a kapcsolatot, mert az esetek 95%-ában távolról is megoldhatók a problémák. Szervizünk 10-18h-ig érhető el e-mailen: info@ihover.hu

 

Egyes Hoverboard-ok szállítás és használat közben el tudnak kalibrálódni, ez úgy jelentkezhet, hogy a gép egyáltalán nem indul be, vagy “furán” forog a kereke. Ilyenkor újra kell kalibrálni, ennek menete:

1. legyen kikapcsolva és mindkét oldala vízszintes helyzetben rögzítve.
2. bekapcsoló gombot megnyomva az ujjunkat hagyjuk a gombon 20-25 mp-ig, ekkor a sípolni vagy villogni fog a gép. Fontos, hogy e közben ne mozduljon el a gép a vízszintből.
3. kikapcsolás után újra kapcsoljuk vissza és próbáljuk ki
E10 típusnál az applikáció letölthető IOS és Androidra is: “TaoTao”
Ha a Bluetooth pin kódot kér a “00000” (5 db nulla karakter) kódot kell megadni.
.
.
E10 és C10 típus esetén ha lapos a kereke, 1,5-2 BAR-ra kell felfújni. Ha defektet kap vele NE szerelje le a kereket a csavaroknál, mert azok a motor rögzítésére szolgálnak. 10 colos gumibelsőt bármelyik bicikliboltban be tudnak szerezni és 10 perc alatt kicserélni.
.
Szervizünkben csak a tőlünk vásárolt gépek garanciális javítását vállaljuk!

Használati útmutató

iHover Magyarország (SEGWAYGUYS Kft. 1119 Budapest, Andor utca 21. C. Fsz.) által forgalmazott hoverboard-ot választottad. A hoverboard egy kétkerekű elektromos önegyensúlyozó eszköz. Használat előtt kérjük, alaposan olvasd el a használati útmutatót és minden esetben tartsd be az abban foglaltakat. A használati útmutató segítségével megismerheted az eszköz összes funkcióját és megtanulhatod biztonságos használatát.

FIGYELEM! Használat előtt MINDEN ESETBEN győződj meg róla, hogy az eszköz hibátlan állapotban van, máskülönben baleset érhet, elvesztheted fölötte az irányítást vagy leeshetsz róla. A használati útmutató megtanít a biztonságos használatra, és felhívja a figyelmed arra vonatkozóan, hogy a saját és a környezetedben élők biztonsága érdekében milyen szabályokat szükséges betartanod. Amennyiben az utasításokat nem tartod be, a felelősség minden esetben Téged terhel, a forgalmazó ezen balesetek miatt felelősséget nem vállal. Amennyiben szerviz vagy garanciális ügyben szükséged van segítségre, lépj kapcsolatba a termék forgalmazójával.

1. fejezet: Általános információk
1.1 A használati útmutatóról
A használati útmutató segítségével megismerheted az eszköz összes funkcióját és megtanulhatod a biztonságos használatát. Ezen dokumentum minden általunk forgalmazott hoverboard-ra érvényes. Amennyiben szerviz vagy garanciális ügyben van szükséged segítségre, fordulj hozzánk bizalommal.

1.2 A használat kockázatai: A hoverboard egy elektromos személyszállító és egyensúlyfejlesztő eszköz. Mind a gyártás és mind a technológia egyaránt magas minőségű teszt folyamatokon ment keresztül. Amennyiben nem követed az itt összefoglaltakat, sérülés érhet, melyekért a forgalmazó felelősséget nem vállal.

FIGYELEM! Amennyiben nem a leírtaknak megfelelően használod az eszközt, a sérülés, egyensúlyvesztés és ütközés kockázatát növeled. A biztonságos használat érdekében alaposan olvasd át és kövesd a használati útmutatóban rejlő utasításokat és viselj védőfelszerelést: bukósisak, térd-, könyök-, csuklóvédő.

1.3 Használat előtt
– ellenőrizd, hogy az akkumulátor teljesen töltött állapotban van: zöld led világít
– további információk a 7. fejezetben

 

2. fejezet: Mi a hoverboard? Általános leírás:
2.1 A hoverboard egy elektromos eszköz, ami dinamikus egyensúlyozással irányítható előre, hátra, jobbra és balra. A haladási iránnyal ellentétes testsúly áthelyezéssel az eszköz fékez. Az iHover által forgalmazott termék egyszerűen használható, irányítható és környezetbarát.

2.2 Szerkezeti felépítés:
– sárvédő
– pedál
– kijelző
– kerekek
– led világítás
– védő burkolat

2.3 Használat:
Az iHover hoverboard dinamikus egyensúlyozással irányítható, belső gyroscope-ok és sebességszenzorok segítségével. A hoverboard-al történő haladás a testsúly áthelyezésével valósítható meg. Ha előre dőlsz, előre haladsz, ha hátra terhelsz, először lelassulsz, megállsz, majd tolatni kezdesz. Ha ki kell térned oldal irányba, lassulj le és nyomd előre a külső íven haladó lábfejedet. (pl. ha balra szeretnél kanyarodni, a jobb lábaddal nyomd a pedált előre). A hoverboard beépített dinamikus stabilizáló rendszerrel rendelkezik, ezért az előre-hátra irányú mozgásokat támogatja. Kanyarodásnál minden esetben lassan haladjunk, a fellépő centrifugális erő miatt.

 

3. Hoverboard részei
3.1 Pedál érzékelők: Az iHover hoverboard-nak 4 db érzékelő szenzora van a pedál alatt. Amint rálépsz a hoverboard automatikusan egyensúlyozó módba kapcsol. Használat közben győződj meg róla, hogy a pedálokon állsz, a lábad ne legyen a hoverboard más alkatrészein (keréktárcsa stb.) A pedálra egyéb testrészt, tárgyakat helyezni szigorúan tilos!

3.2 Kijelző: A kijelző az eszköz közepén található. Funkciója, hogy folyamatos visszajelzést ad a hoverboard állapotáról. Az egyik kijelző az akkumulátor töltöttségét jelzi (zöld szín- teljes töltöttség, sárga szín – 20%-os töltöttség, piros szín – 10% alatti töltöttség) Fontos, hogy soha ne merítsd le teljesen az akkumulátort!

FONTOS! A másik kijelző abban az esetben világít zölden, ha a pedálon állsz. Ha pirosan világít, a termék rendszerhibát jelez, fordulj szervizhez.

 

4. Biztonságos használat: A biciklizéshez, síeléshez, autóvezetéshez hasonlóan a hoverboard helyes használatát is tanulási folyamat és gyakorlás előzi meg. Ahhoz, hogy minél biztonságosabban használhasd a hoverboard-ot használat előtt alaposan olvasd el ezt a tájékoztatót és győződj meg róla, hogy a kerekek jó állapotúak, az alkatrészek fixen rögzítve vannak. Ha bármi normálistól eltérőt tapasztalsz, azonnal keresd fel a helyi szervízt karbantartás miatt. Soha ne használd a hoverboard-ot olyan helyzetben, hogy az személyi vagy tárgyi sérülést okozzon. Ne használd vizes, csúszós útfelületen. A termék alkatrészeit átalakítani szigorúan tilos.

4.1 Súly limit:
a használathoz szükséges minimum testsúly: 20 kg (egyes típusoknál minimum 30 kg)
a használathoz megengedett maximum testsúly: 100 kg (egyes típusoknál max. 120 kg)
Várandós kismamák számára az eszköz használata biztonsági okokból szigorúan tilos!

4.2 Egyszeri töltéssel megtehető út kb 10-20 km:
Az egységnyi töltöttségi szinttel megtehető távot a következő tényezők jelentősen befolyásolhatják: terepviszonyok, testsúly, hőmérséklet, a hoverboard állapota, vezetési sebesség, vezetési stílus.

4.3 Maximális sebesség: 10 km/h (egyes típusoknál 20 km/h)

FIGYELEM! Amint, a hoverboard eléri a maximális sebességet az eszköz jelző hangot adhat, lassíts le. A megengedett sebességen belül az eszköz biztonságosan használható.

 

5. Hogyan használd? Kezdetek…
A hoverboard használatához bukósisak viselése kötelező! Egyéb kiegészítő védőfelszerelés (térdvédő, könyökvédő, csuklóvédő, gerinc protector) használata ajánlott.

5.1
– Nyomd meg a bekapcsoló gombot.
– Kapaszkodj meg valakiben vagy valamiben
– Lépj rá egyik lábaddal az azonos oldali pedálra. A rendszer automatikusan egyensúlyozó módba kerül
– Lépj rá a másik lábaddal a másik oldali pedálra.
– Irányítsd a hoverboard-ot előre és/vagy hátra, de fontos, hogy ne tegyél hirtelen mozdulatokat.
– Ha a kijelző pirosan világít és az eszköz hangjelzést ad, a használatot azonnal függeszd fel!
– Gyakorold a jobbra és balra történő irányváltoztatást.
– Leszállás előtt minden esetben állj meg és egyik lábaddal hátrafelé lépj le az eszközről.
– Ezt követően a másik lábaddal is tehermentesítsd az eszközt.

FIGYELEM!
Tilos nagy sebességnél hirtelen irányt változtatni!
Tilos lejtőn és emelkedőn kanyarodni!
Tilos egyenletlen és ferde talajon alkalmazni az eszközt!
Tilos vizes felületen, esőben használni!

5.2 Védelmi funkciók:
Amennyiben használat közben a rendszer rendellenesen működik, az eszköz jelzést ad a használójának. Ez lehet fény vagy hangjelzés, rezgés vagy automatikus kikapcsolás.
A hoverboard nem képes önegyensúlyozó módba kapcsolni, amennyiben:
– a pedál több mint 10 fokban előre vagy hátra kitér
– ha az akkumulátor töltöttsége túl alacsony
– ha éppen töltés alatt áll
– ha fejjel lefelé van
– 30 másodpercig tartó intenzív előre hátra mozgatás (hintáztatás) esetén
– 35 foknál meredekebb lejtőn vagy emelkedőn biztonsági okokból az eszköz kikapcsolhat
– ha a kerék kipörög 2 másodperc után az eszköz automatikusan kikapcsolhat
– ha a töltöttségi szint tartósan alacsony, és a kijelző hosszan tartóan pirosan világít, a hoverboard bármikor automatikusan kikapcsolhat!
– hosszan tartó megerőltető használat esetén a hoverboard bármikor automatikusan kikapcsolhat

FIGYELEM!
Amennyiben az akkumulátor lemerül és a hoverboard biztonsági leállást alkalmaz, ne folytasd tovább az irányítását, különben az eszköz sérülhet, hosszú távon megrövidülhet az akkumulátor élettartama.

5.3 Mielőtt a szabadban, külsős helyszínen kezdenéd használni az iHover hoverboard-ot győződj meg a következőkről:
– használatra alkalmas kényelmes/utcai viseletben vagy
– lapostalpú cipőt viselsz
– eleget gyakoroltál biztonságos környezetben és könnyedén irányítod az eszközt minden irányba (előre, hátra, jobbra, balra)
– biztonságosan fékezel és biztonságosan váltasz irányt
– biztonságosan fel és le tudsz szállni a készülékről segítség nélkül
– az útburkolat a típusnak megfelelő, száraz, egyenletes és nem meredekebb 35 foknál
– biztonságosan változtatsz sebességet (lassulsz és gyorsulsz)

 

6. BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT:
– A termékkel úttesten átkelni biztonsági okokból szigorúan tilos! Minden esetben biztonságos, egyenletes járdafelületen ajánlott a használata. Úttesten átkelni kizárólag az arra felfestett zebrán, a hoverboard-ról átkelést megelőzően leszállva, gyalog szabad.
– A hoverboard használatához bukósisak viselése kötelező! Egyéb kiegészítő védőfelszerelés használata ajánlott.
– Használat előtt minden esetben ellenőrizd, hogy a kerekek épek, a hoverboard kifogástalan állapotban van, így elkerülheted az apróbb baleseteket, ütközéseket, eséseket.
– Ne feledd! Az iHover hoverboard egy személyszállító szórakoztató eszköz, nem tömegközlekedésre alkalmas vagy azt helyettesítő jármű!
– Semmilyen esetben nem használható közúton, autók, motorok között.
– Gyermekek kizárólag felnőtt felügyelet mellett használhatják.
– Terhes nők számára biztonsági okokból az eszköz használata szigorúan tilos!
– Az iHover hoverboard kizárólag józan állapotban használható. Alkohol és/vagy drogfogyasztást követően használata életveszélyes és szigorúan tilos!
– A hoverboard-al vontatni, tolni vagy bármilyen más eszközt szállítani életveszélyes és szigorúan tilos!
– Egy hoverboard-ot kizárólag egy ember irányíthat. Ketten, vagy annál többen egyidőben ráállni szigorúan tilos!
– Amennyiben közterületen használod az eszközt, minden esetben tartsd a haladási irányt, figyelj a járókelőkre és kerülj minden a saját vagy mások testi épségét veszélyeztető tevékenységet.
– Figyelj az előtted lévő tárgyakra, emberekre, minden esetben tartsd be a használati útmutatóban foglalt szabályokat. – Ha kanyarodsz, minden esetben figyelned kell a súlyközéppontodra. Ha hirtelen változtatod a súlyközéppontod veszélybe kerülhetsz.
– Lábaidat tartsd lazán, lábujjaidat óvatosan hajlítsd be, elősegítve ezzel az egyensúlyi állapot elérését/ hosszútávú megtartását.
– Talpaid mindig legyenek szimmetrikusan, teljes felületükkel a pedálokon.
– Soha ne fékezz hirtelen, szépen óvatosan lassíts és fokozatosan állj meg.
– Meredek lejtőn soha ne használd a hoverboard .
– Rossz látási viszonyok mellett soha ne használd az eszközt. Kizárólag tiszta, száraz időjárási körülmények között használható a hoverboard.
– Minden esetben tartsd be a súlykorlátozás szabályait. Típustól függően 20 (30) kg alatt és 100 (120) kg fölött az eszköz használata életveszélyes, ezáltal szigorúan tilos!
– Minden esetben tartsd be a gyorsasági limitet, hogy biztonságban tudd magad és a környezeted
– Állj készen minden pillanatban egy lehetséges fékezésre.
– Biztonsági okokból minden esetben tartsd be a kellő követési távolságot (minimum 2 méter) a járókelők előtt, mellett, mögött.
– Amennyiben belső helyszínen használod az iHover hoverboard-ot és nyitott ajtón kell keresztül haladnod lassíts, óvatosan mérd fel a terepet és figyelj arra, hogy testmagasságod 10-11 centiméterrel megnövekedett.
– Esős, ónos esős, jeges, havas időjárási körülmények között soha ne használd az eszközt!
– Óvakodj a nagyobb kavicsoktól, kátyúktól, akadályoktól egyenletlen útviszonyoktól.
– Sötétedés után a hoverboard használata kockázatos, a homályos látási viszonyok miatt irányítása extra figyelmet igényel.
– Óvakodj tűz, gyúlékony anyag, veszélyes folyadék közelébe menni az eszközzel.

 

7. AKKUMULÁTOR TÖLTÉSI FOLYAMAT:

7.1 Alacsony töltöttség:
Amennyiben azt látod, hogy a töltöttséget jelző lámpa sárgán majd pirosan világít és villog (típustól függően sípol is), az azt jelenti, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony. Ebben az esetben mindig azonnal hagyd abba a hoverboard használatát. Amikor alacsony az akkumulátor kapacitása az eszköznek nincs elég energiája, így használata biztonságtalanná válik.
FIGYELEM! Ilyen esetben biztonsági okokból a rendszer automatikusan kikapcsolhat, hogy ezzel akadályozza meg az akkumulátort tönkretevő „mélymerülést”. Így könnyedén egyensúlyt lehet veszíteni, elesni és veszélybe sodorni magunk és a környezetünkben lévők testi épségét, ráadásul az akkumulátor élettartama is megrövidül, amennyiben nem tartod be a helyes töltési útmutatót.
Soha ne használd az akkumulátort, amennyiben:
– az valamilyen okból kifolyólag felforrósodott
– folyékony anyag szivárog belőle (ha hasonlót tapasztalsz, soha ne érj hozzá a folyékony anyaghoz) Kizárólag az ezért felelős szervek jogosultak szétszedni és szervizelni az akkumulátort!
– Az akkumulátor belül veszélyes anyagokat tartalmaz, soha ne nyisd fel, szervizeld házilag vagy szúrj bele éles tárggyal.
– Soha ne engedd gyermeknek vagy állatnak, hogy megérintse az akkumulátort és kárt tegyen benne.
– Akkumulátor nélkül az iHover hoverboard használhatatlan.
– Kizárólag a kifejezetten ehhez a modellhez gyártott eredeti töltőt használd, ne használj utángyártott töltőt.
– A töltő kizárólag 220 V áramerősségen tölthető

7.2 Hogyan töltheted az iHover hoverboardot?
– Ellenőrizd, hogy a töltő és a töltő nyílás tökéletesen száraz.
– Elsőként helyezd áram alá a töltőt és győződj meg róla, hogy világít a zöld(kék) lámpa, a töltő használatra alkalmas állapotban van.
– Majd a töltő másik végét csatlakoztasd pólushelyesen a hoverboard-hoz.
– Amint megjelenik a töltőn egy piros fényjelzés, a töltés elkezdődött.
– Amint ez a piros fényjelzés zöldre(kékre) vált, a töltés befejeződött. A töltöttségi szint elérte a maximumot.
– Ezt követően távolítsd el a hoverboard-ból a töltő kábelt.
– Zárd le a hoverboard hátoldalán található töltő nyílás feletti burkolatot.

FIGYELEM!
A túl hosszan tartó töltés megrövidítheti az akkumulátor élettartamát (pl.: több napig töltőn)!
Hosszabb ideig töltetlen állapot is rossz hatással lehet az akkumulátorra, hideg időszakban száraz/fűtött helyiségben kell tárolni és havonta legalább egyszer 4 órán át tölteni.
Minden esetben tartsd tisztán a hoverboard hátoldalán található töltő nyílás körülötti területet.
Amennyiben a töltő nyílás körülötti terület nedves, soha ne helyezd áram alá a készüléket! Töltés előtt legyen minden esetben kikapcsolva.

7.3
Rendeltetésszerű használatot az alábbi körülmények között érhetünk el:
Ideális hőmérséklet használat közben: +10-45 C
Ideális hőmérséklet töltés közben: 0-40 C
Akkumulátor: lithium-ion akkumulátor, Töltési idő: 2-3 óra
Feszültség: típustól függően: 29,4 V; 36 V; 42 V, Elektromos tárolókapacitás: 4.4 Ah
Megfelelő páratartalom használat és töltés közben: 5%-95%
Amennyiben a hőmérsékleti körülmények nem megfelelőek, az ideálistól eltérőek (túl magas vagy túl alacsony a hőmérséklet) a töltési folyamat hosszabb lehet, illetve előfordulhat, hogy az akkumulátor nem képes feltöltődni teljesen.

FIGYELEM!
A lithium-ion akkumulátorok veszélyes anyagokat tartalmaznak! Kizárólag az ezért felelős szervek jogosultak szétszedni és szervizelni az akkumulátort! Amennyiben szerviz vagy garanciális ügyben van szükséged segítségre, lépj kapcsolatba a termék forgalmazójával.

 

8. Az iHover hoverboard karbantartása:
A hoverboard alkatrészei rendszeres használat mellett amortizálódnak, ezért folyamatos karbantartásra, tisztításra és odafigyelésre szorulnak. Ebben a fejezetben összefoglaltuk Neked, hogy hogyan tudsz a lehető leghosszabb élettartamot biztosítani készülékednek. A burkolat megbontása, szétszerelése a garancia elvesztését vonja maga után! Ha a gép belsejébe víz, sár kerül az szintén garanciavesztő ezért kerülni kell az esős időben és vizes felületen történő használatot.

8.1 Minden esetben győződj meg róla, hogy az eszköz kikapcsolt állapotban van, mielőtt bármiféle karbantartásba kezdenél. Töltés közben az akkumulátort tisztítani, karbantartani biztonsági okokból szigorúan tilos!
FIGYELEM!
Óvakodj a víz és folyékony tisztítószerek használatától. Az eszközt tisztítani puha száraz kendővel ajánlott, hogy a felületek ne károsodjanak.

8.2 TÁROLÁS:
– Mielőtt hosszabb időre használaton kívül helyeznéd a hoverboard-ot töltsd fel maximálisan!
– Megfelelő tárolási hőmérséklet: 10-45 C között
– Ajánlott egy nagyobb textíliával letakarva vagy dobozban tárolni az eszközt, hogy megelőzzük a porosodást.
– Minden esetben tárold az eszközt megfelelő hőmérsékletű fedett, tiszta és száraz helyen.

Elérhetőségek:
iHover Magyarország
SEGWAYGUYS Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Andor utca 21. C. Fsz.
e-Mail cím: info@ihover.hu, weboldal: www.ihover.hu

A HoverBoard tényleg tűzveszélyes?

Nem. Az iHover Hoverboard nem gyullad ki! Európai FCC, CE, RoHs minősítést csakis tökéletesen biztonságos termékek kaphatnak. A kulcs a megbízható Samsung akkumulátor és a többszörösen tesztelt minőségi elektronika!

El lehet vele esni?

Nagyon gyorsan megtanulható és forradalmian új technológiájának köszönhetően szinte gyerekjáték irányítani! Erre a kérdésre csak azt szoktuk mondani, hogy a gyerek is elesik, mikor járni tanul és a bicikli is el tud dőlni… Természetesen el lehet, de nem jellemző. Sőt! Megtanulható esés nélkül! Általában mindenkinek maximum 2-3 perc, amíg ráérez.

Egyensúlyozni kell rajta?

Nem igazán. Pár perc alatt megszokod a lábad alatt lévő Hoverboard-ot és könnyedén tudsz haladni vele. Nem úgy kell elképzelni, mint egy üveggolyót a márványlapon. A Hoverboard egy teljesen új technológiai innováció, melynek köszönhetően az egyensúlyi állapotot könnyedén eléred.

Nem vagyok hozzá túl öreg?

Állni tudsz? Akkor nem! Soha nem késő elkezdeni! Bázisunk zárt biztonságos belső udvarán villámgyorsan megtanítunk a használatára. Ha elég vagány vagy ahhoz, hogy elgondolkozz rajta, hogy kipróbálod, menni is fog!

Mikor lehet kipróbálni?

Látogass el hozzánk és azonnal kipróbálhatod, nyitvatartási időben! Találkozzunk itt: iHover Bázis: 1052 Budapest, Régi posta utca 7-9. Mitől vagyunk különlegesek? Minden méretben találsz nálunk tesztelhető Hoverboard-ot.

Mennyit lehet vele menni egy töltéssel?

A használat intenzitásától függően, 2-3 órát. Az egységnyi töltöttségi szinttel megtehető távot a következő tényezők jelentősen befolyásolhatják: terepviszonyok, testsúly, hőmérséklet, a Hoverboard állapota, vezetési sebesség, vezetési stílus.

Milyen gyorsan megy?

A maximális sebesség: akár 20km/h.

Van rajta fék?

A szó szoros értelmében nincs, de természetesen könnyedén lehet fékezni az eszközt. A Hoverboard-al történő haladás a testsúly áthelyezésével valósítható meg. Ha előre dőlsz, előre haladsz, ha hátra terhelsz, először lassulsz, majd fékezel, végül tolatni kezdesz. Ne aggódj! Gyere és próbáld ki!

Tényleg fejleszti az egyensúlyérzéket?

Igen. A HoverBoard egy kétkerekű elektromos önegyensúlyozó eszköz és az egyensúlyérzéken túl a térérzékelést is alaposan fejleszti. Egész más érzés HoverBoard-al közlekedni. Új dimenzió!

Melyiket válasszam?

Ez egy nagyon jó kérdés! Leginkább attól függ, hogy mire és hol szeretnéd használni. A 6.5 London és a 6.5 New York például kisebb kerekei miatt kiválóan boldogul jó minőségű aszfalton, áruházakban, irodaházakban és jól lerakott térkövön. Kereke tömör, gyors és ügyes deszka. A 10.0 LA könnyedén veszi a rázósabb terepeket, rosszabb minőségű aszfaltot és kissebb patkákat, küszöböket. Kereke fújható, így be tudod állítani a számodra komfortos rugózást. A 8.0 TRANSFORMERS boardokban beépített Bluetooth hangszórok és ledfénysorok gondoskodnak egy pokolian jó buli beindításáról. Csapj le rájuk! Ugorj be hozzánk és teszteld le mindhármat az iHover Bázison!

Kettő kereke van, akkor biciklinek számít a kresz szerint?

Magyarországon a Központi Közlekedési Felügyelet állásfoglalása szerint a Hoverboard-ok nem minősülnek járműnek, használójuk gyalogosnak tekintendő, így a Hoverboard használható járdán, sétálóutcában, parkok sétaútjain, kerékpárúton, magánterületen, ám közúton nem.

További kérdésed lenne?

Látogass el üzletünkbe, vagy írj nekünk egy e-mailt az info@ihover.hu címre. Kérdésedet a lehető leghamarabb megválaszoljuk!

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.