Off-Road Black

159 999 Ft 109 999 Ft

Off-Road élmény defektmentes kerekekkel

Engedélyezett utánrendelésre

DC Off-Road hoverboard a jóbarátod a legkeményebb terepen is!

Az Off-Road modellek jelenleg joggal állnak a Hoverboard típusok élén. Igazán hasznos újításokkal büszkélkednek. A neve is elárulja, hogy az eddigieknél is sokkal stabilabb és biztonságosabb közlekedést nyújt. Kitűnően veszi a különböző útviszonyokat. Murvás utakon, salakon és füves területeken is tökéletes partner. Defektmentes, szélesített kerekeinek nem léteznek akadályok. A felszállást is megkönnyítették, az alacsony talpmagasságnak köszönhetően. Az Off-Road modellekben ötvözik az eddigi csúcsmodellek minden jó tulajdonságát. Természetesen a nagyon kedvelt beépített Bluetooth hangszóró is alap felszereltség az Off-Road Hoverboard-ban.

A burkolat alá rejtett dinamikus stabilizálási rendszernek köszönhetően a Hoverboard képes két keréken is egyensúlyozni, ezzel pedig egy új szintre emelni a kerekeken történő közlekedést. Ha el szeretnél indulni vele, csak döntsd a testsúlyodat az iránynak megfelelően, és már úton is vagy! Kanyarodni ugyanilyen egyszerű: az irányváltoztatás függvényében nyomd picit előre a lábfejed és helyezd rá mérsékelten a súlypontodat az ideális kanyarodási ív elérése érdekében!

A beépített, garantáltan jó minőségű Samsung/LG akkumulátor mellett a board-ok használata teljesen biztonságos, 15-20 kilométernyi használatot biztosítanak, mindössze 2-3 órányi töltési idő mellett.

Ez valami új, ez valami egészen más. Légy Te is egy új és egyedi közlekedési mód megteremtője az iHover által forgalmazott Hoverboard-okkal! Az utcai közlekedés egy eddig ismeretlen módját próbálhatod ki: csak pattanj fel, indulj neki és válj eggyé az úttal!

Az általunk forgalmazott hoverboard-okra 1 év garanciát és teljes körű terméktámogatást vállalunk. Legyen szó bármilyen kérdésről, kérésről, készséggel állunk rendelkezésedre!

 

Ki szeretnéd próbálni?

Tedd meg az első lépéseket nálunk!

Budapest, V. kerület Régi posta utca 7-9. szám alatti Hoverboard szaküzlet széles választékkal, ingyenes kipróbálási lehetőséggel vár Téged! Ha hosszabb távú élményszerzésre van szükséged, bérlésre is biztosítunk lehetőséget, és amennyiben beruházol egyre, beszámítjuk az árát!

Még nincsenek értékelések.

„Off-Road Black” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.