6.5 White Hoverboard

99 999 Ft 79 990 Ft

Az elegancia megteremtője! Az egyszerű színösszeállítás és a letisztult formavilág teszi egyedivé ezt a hoverboard-ot,  ahogyan Téged is!

Engedélyezett utánrendelésre

Amit nyújtunk mellé:

Az iHover Hoverboard csomag tartalma:

  • – 1 db iHover Hoverboard
  • – 1 db töltő
  • – 1 db használati útmutató

A Termék leírása

Ez valami új, ez valami egészen más. Légy Te is egy új és egyedi közlekedési mód megteremtője az iHover által forgalmazott Hoverboard-al! Csak pattanj fel, indulj neki.

A hoverboard egy két kerekű önegyensúlyozó eszköz (wheels balance scooter) Ez lefordítva annyit jelent, hogy olyan elektronika van benne, ami giroszkópok segítségével megtalálja a fölé helyezett súlyt középpontját és vízszintesen tartja. Jelen esetben az emberi testet. A használójának a saját testének az elmozdulásaira kell koncentrálni és finom-motorikus mozgással tudja irányítani. Nagyon sokat fejleszt a testtudaton és a mélyizmokon. (A mélyizmok, mint nevéből is kiderül közel helyezkednek el a csontokhoz, ízületekhez, ezért sokszor nem is láthatóak, de funkciójuk annál fontosabb: stabilizálni az ízületeket különböző egyensúlyi helyzetekben. )

Így kapcsolódik össze a hoverboard és az emberi test

A 6.5 modelleket 20 kiló fölötti gyerekeknek és 100 kiló alatti felnőtteknek ajánljuk.  A 6.5 colos kerékméretnek köszönhetően a kezelése  dinamikusabb, úttartása és menetbiztonsága tökéletes. Defekt mentes kerekeinek köszönhetően nagyon megbízhatóak. Szerintem elég meggyőző, hogy a Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia is az iHover 6.5 hoverboardot használják emelések és egyensúly mutatványok közben.

A beépített, garantáltan jó minőségű Samsung vagy LG cellás akkumulátor mellett a mini Segway-ek használata teljesen biztonságos, 15-20 kilométernyi használatot biztosítanak, mindössze 2-3 órányi töltési idő mellett. A kerekek kialakításukból adódóan defektmentesek, így szinte bármilyen útburkolaton probléma nélkül száguldhatsz.

Az általunk forgalmazott hoverboard-okra 1 + 1 év garancia és teljes körű szakszerviz háttérrel vásárolhatóak. Legyen szó bármilyen kérdésről, kérésről állunk rendelkezésedre!

Webshop-on keresztül leadott rendeléseket 24-48 órán belül kiszállítjuk a megadott címre, vagy  nyitvatartási időben veheted át tőlünk a visszaigazolást követően!

Ki szeretnéd próbálni?

Tedd meg az első lépéseket nálunk!

Budapest, V. kerület Régi posta utca 7-9. szám alatti Hoverboard szaküzlet széles választékkal, ingyenes kipróbálási lehetőséggel vár Téged! Ha hosszabb távú élményszerzésre van szükséged, bérlésre is biztosítunk lehetőséget, és amennyiben beruházol egyre, beszámítjuk az árát! további információ

 

Hoverboard termékspecifikáció

Vezérlés: Harmadik generációs, szuper intelligens Akkumulátor: 20 cellás SAMSUNG/LG 36V, 4400 mAh
Motor: 2*350W magas minőségű, kefe nélküli Váz: Alumíniumötvözet, burkolata ABS műanyag
Kerekek: 6.5″ (16.5 cm), defektmentes Hatótávolság: 15-20 km
Sebesség: Max. 20 km/h (terheléstől, útviszonyoktól függően) Terhelhetőség: Min. 20, max. 120 kg
Kapaszkodó képesség: 20° Talpmagasság: 46 mm
Fordulási kör: Por és vízállóság: IP54 szabvány szerint por, illetve fröccsenésálló
Töltési idő: 1,5-2 óra Méretek: Magasság: 240 mm; Hossz: 650 mm; Szélesség: 245 mm
Súly Br/Net: 13/10 Kg Zenelejátszás: Nincs

A Központi Közlekedési Felügyelet állásfoglalása szerint nem minősül járműnek, használója gyalogosnak tekintendő. Így a Hoverboard használható járdán, sétálóutcában, parkok sétaútjain, magánterületen. Ugorj hát ki a közeli parkba vadiúj járgányoddal, és kápráztasd el  közönséged a jobbnál jobb trükkjeiddel!

Kategória:
Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.