iHover Szaküzlet személyes átvételi pont megszűnt, jelenleg utánvéttel tudunk rendeléseket felvenni.

Információ: info@ihover.hu

 

Rólunk

Cégünk, a SEGWAYGUYS Kft. 2015 nyarán alapult és mára Közép-Kelet Európa legnagyobb iHover Hoverboard forgalmazójává nőtte ki magát. Célunk, hogy maximális minőséget nyújtsunk vásárlóinak, és a saját tapasztalatainkat felhasználva egy minőségbiztosított logisztikai hálózatot hozzunk létre Európa szinten. Webshopunkban prémium minőségű Hoverboard-okat és kiegészítőket kínálunk nagy választékban. Különös gondossággal választottuk ki jelenlegi beszállítóinkat, mert tudjuk, hogy Hoverboardot eladni felelősség. Így kizárólag hibátlanul működő, duplán letesztelt, hosszú távon is megbízható, biztonságos ezközöket értékesítünk.

Budapest belvárosában, az iHover Bázison személyesen is kipróbálhatóak a Hoverboard-jaink. Pár perc alatt bárkit megtanítunk az eszköz biztonságos, magabiztos használatára, és igény esetén 1-2 órás bérlésre is van lehetőség.

iHover megjelenések rendezvényeken

Az elmúlt években egyre több felkérését kaptunk rendezvényeken való megjelenésre.

A kivonulásaink alkalmával tapasztalt kollégáink nagy gondossággal és profizmussal tanítanak meg kicsiket-nagyokat biztonságosan használni a Hoverboard-ot. Számunkra óriási érzés látni, ahogy a kezdetben bizonytalan tekintetekben felcsillan a sikerélmény, a ’meg tudom csinálni’ büszkesége. Eddig 5.000 sikeres betanításon vagyunk túl! Például 2017 nyarán a Gyermek Szigettel együttműködve a Hajógyári szigeten is találkozhattatok velünk. Ennek a kitelepülésnek a kapcsán a következő visszajelzéseket kaptuk a megbízónktól:

“Nagyon örültünk, hogy jöttetek és végül mind a négy hétvégén kint tudtatok lenni. Akárhányszor felétek jártunk, mindig kígyózó sorok álltak nálatok, jó volt ezt látni, ezeket a programokat szeretjük. A Gyerek Sziget idén szerintünk “menő” volt, ami nektek és a gyerekek és felnőttek számára egyaránt izgalmas iHovereknek is nagyban köszönhető. Külön kiemelnénk, hogy annak ellenére, hogy a rendezvény helyszínén ilyen eszközökhöz nem túl jók az adottságok (nincsenek hosszabb, egyenletes beton útak), ti rugalmasan és szuper jól megoldottátok a tesztpálya kijelölését is.”

Büszkék vagyunk, hogy azóta csak gyarapodott azoknak a neves együttműködő partnereinknek a száma – mint a Siemens, a Generali – , akik bizalmat szavaztak nekünk és így feldobhattunk  egy kis Hoverboardozással a családi napjaikat, csapatépítő programjaikat.

iHover.hu a Youtube-on – Hoverboard minden mennyiségben!

Elérhetőségeink

iHover Szaküzlet személyes átvételi pont megszűnt, jelenleg utánvéttel tudunk rendeléseket felvenni.

Információ: info@ihover.hu

Nézz körül nálunk

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.