iHover Szaküzlet nyitvatartás:

Hétfőtől – vasárnapig 10-18h-ig, ünnepnapokon is!

Nyitvatartásunk az időjárás függvényében változhat, eső esetén a kipróbálásra/vásárlásra, telefonos bejelentkezést követően van lehetőség!

1052 Budapest, Régi posta utca 9. (nézz körül nálunk)
Telefonszámunk: +36 30 743 6004

 

Örök Élet Garancia Program

 

2017 november 1.-től elstartolt az Örök Élet Garancia Program, aminek lényege, hogy eddigi több száz eladott iHover Hoverboard szervíz tapasztalatai alapján bátran vállaljuk azt, hogy a Hoverboard/Mini Segway tulajdonosa az eszköz teljes időtartama alatt élhet garanciális jogával!

Rólunk

Cégünk, a SEGWAYGUYS Kft. 2015 nyarán alapult és mára Közép-Kelet Európa legnagyobb iHover Hoverboard forgalmazójává nőtte ki magát. Célunk, hogy maximális minőséget nyújtsunk vásárlóinak, és a saját tapasztalatainkat felhasználva egy minőségbiztosított logisztikai hálózatot hozzunk létre Európa szinten. Webshopunkban prémium minőségű Hoverboard-okat és kiegészítőket kínálunk nagy választékban. Különös gondossággal választottuk ki jelenlegi beszállítóinkat, mert tudjuk, hogy Hoverboardot eladni felelősség. Így kizárólag hibátlanul működő, duplán letesztelt, hosszú távon is megbízható, biztonságos ezközöket értékesítünk.

Budapest belvárosában, az iHover Bázison személyesen is kipróbálhatóak a Hoverboard-jaink. Pár perc alatt bárkit megtanítunk az eszköz biztonságos, magabiztos használatára, és igény esetén 1-2 órás bérlésre is van lehetőség.

Szakszerű szervíz szolgáltatás

Bázisunkon teljeskörű, professzionális szervíz szolgáltatást nyújtunk, márkától függetlenül.

Szervíz szolgáltatásunk részletei:

Hibameghatározás * Alkatrész csere ( alaplap, szenzorok, motorok, LED-ek ) * Burkolat csere ( sérült, elkopott külső borítás lecserélése ) * Belső tisztítás ( a board belső szennyeződéseinek eltávolítása )

Bármilyen probléma, vagy meghibásodás esetén hívj minket bátran és készséggel állunk rendelkezésére!

iHover megjelenések rendezvényeken

Az elmúlt években egyre több felkérését kaptunk rendezvényeken való megjelenésre.

A kivonulásaink alkalmával tapasztalt kollégáink nagy gondossággal és profizmussal tanítanak meg kicsiket-nagyokat biztonságosan használni a Hoverboard-ot. Számunkra óriási érzés látni, ahogy a kezdetben bizonytalan tekintetekben felcsillan a sikerélmény, a ’meg tudom csinálni’ büszkesége. Eddig 5.000 sikeres betanításon vagyunk túl! Például 2017 nyarán a Gyermek Szigettel együttműködve a Hajógyári szigeten is találkozhattatok velünk. Ennek a kitelepülésnek a kapcsán a következő visszajelzéseket kaptuk a megbízónktól:

“Nagyon örültünk, hogy jöttetek és végül mind a négy hétvégén kint tudtatok lenni. Akárhányszor felétek jártunk, mindig kígyózó sorok álltak nálatok, jó volt ezt látni, ezeket a programokat szeretjük. A Gyerek Sziget idén szerintünk “menő” volt, ami nektek és a gyerekek és felnőttek számára egyaránt izgalmas iHovereknek is nagyban köszönhető. Külön kiemelnénk, hogy annak ellenére, hogy a rendezvény helyszínén ilyen eszközökhöz nem túl jók az adottságok (nincsenek hosszabb, egyenletes beton útak), ti rugalmasan és szuper jól megoldottátok a tesztpálya kijelölését is.”

Büszkék vagyunk, hogy azóta csak gyarapodott azoknak a neves együttműködő partnereinknek a száma – mint a Siemens, a Generali – , akik bizalmat szavaztak nekünk és így feldobhattunk  egy kis Hoverboardozással a családi napjaikat, csapatépítő programjaikat.

iHover.hu a Youtube-on – Hoverboard minden mennyiségben!

Elérhetőségeink

Telefonszám: +36 30 743 6004

E-mail cím: info@ihover.hu

Szaküzlet: 1052 Budapest, Régi posta utca 9.

Nyitvatartás

Hétfő: 10:00-18:00
Kedd: 10:00-18:00
Szerda: 10:00-18:00
Csütörtök: 10:00-18:00
Péntek: 10:00-18:00
Szombat: 10:00-18:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Nézz körül nálunk

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.